VAKANTIEZOEKTOCHT Fanfare SW 2018.

 

De vakantiemaanden juli en augustus komen er weldra aan, ook de vakantiezoektocht van de fanfare is weer klaar om de vakantieperiode op te vrolijken. Voor velen staat die uitstap met stip genoteerd als een aangenaam dagje uit. En … er zijn uiteraard weer mooie prijzen te winnen !

 

De zoektocht start op zondag 1 juli en duurt tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

Deelnemingsformulieren, inclusief  4 drankbonnen, zijn te verkrijgen inEetcafé DE MART en in hetkantoor TOERISME  in het gemeentehuisaan7 euro per formulier.

 

Je zal kunnen genieten van een rustig parcours over goed berijdbare wegen, waarin ook de mooie natuur van onze contreien een hoofdrol kreeg.

 

De route is 30 kmlang. We vertrekken aan het Toerisme-kantoor en via ondermeer het Vonderke en het Geheul, rijden we naar Zondereigen, de Heikant en naar Bolk. Via de Veldenberg en Schuivenoord zoeken we de Molenzijde op en langs de nieuwe Stwg op Beerse keren we terug naar ons vertrekpunt.

 

Geniet van de prachtige natuur en … vergeet niet de 15 vragenop te lossen en de 20 foto’ste zoeken onderweg.

 

Een tip:de te zoeken foto’s zijn in kleur te zien achter het raam van de foyer in de hoek van het Gemeenschapscentrum en Eetcafé De Mart.

 

Uiteraard kan je tijdens de rit af en toe ook even relaxen op een terras hier en daar. Er zijn gelegenheden genoeg. Bij je deelnemingsformulier ontvang je een 4-tal gratis drankbonnetjes, die je hiervoor kan gebruiken. Achteraan op je routeblad vind je alle zaken die onze zoektocht sponsoren en ook hun openingsuren, misschien nuttig voor de dagplanning. Geniet ervan !

 

Noteer je antwoorden steeds correct en duidelijk leesbaar. Dubbele antwoorden en doorhalingen worden door de jury onherroepelijk als fout aangerekend. Lees voor je vertrek daarom even het reglement door.

 

Gelieve de ingevulde formulieren tijdig – ten laatste vrijdag 31 augustus – in de daartoe bestemde bus te steken in Eetcafé De Mart of in het Toerismekantoor. Let die dag wel op de openingsuren.

 

De oplossing, de uitslag en de prijzen zijn vanaf 13 september beschikbaar in Eetcafé De Mart. Ze zullen ook verschijnen in De Nieuwe Spetser en op de website van onze fanfare www.fanfaresw.be.

 

Maak er weer een gezellige uitstap van en  … veel succes !!!

Downloaden (PDF, 2.58MB)