Velen onder jullie zijn reeds op de hoogte dat er dit jaar in oktober “DE REVUE” op de planning staat, maar wat houdt dat eigenlijk in?

Bereid je voor op een heus spektakel, want 1 keer om de 5 jaar organiseert Het Heidebloempje een knotsgekke bonte avond. Dit jaar bestaat onze geliefde fanfare 135 jaar en dat willen we natuurlijk vieren. De vorige bonte avonden waren reeds een succes, maar we zouden Het Heidebloempje niet zijn als we onszelf niet willen overtreffen. Onder het motto ‘Go big or go home’ hebben we dit jaar de Kapel van de kolonie in Merksplas geboekt, waar we tijdens Vagabondia al enige ervaring konden opdoen.

Het logistieke team heeft reeds enkele bezoeken gebracht aan deze prachtige locatie om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Ik kan u 1 ding zeggen: Veel… heel veel! Je zal overspoeld worden met muziek, zang, dans, spel en spektakel.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf dan zeker vrijdag 1 juni 2018 in jullie agenda, want dan gaat onze online reserveringstool open en kunnen jullie naar hartenlust kaarten bestellen. Meer info volgt nog…

 

Speeldata:

12, 13 en 14 oktober 2018

19, 20 en 21 oktober 2018