VAKANTIEZOEKTOCHT Fanfare SW 2016.

Affiche Vakantiezoektocht 2016

De vakantie staat weldra weer voor de deur. En een van de vele mogelijkheden om die vakantieperiode op te vrolijken is natuurlijk onze vakantiezoektocht, die elke jaar op veel deelnemers mag rekenen en met stip staat genoteerd voor een aangenaam dagje uit. En … er zijn weer mooie prijzen te winnen !

De zoektocht start op vrijdag 8 juli en duurt tot en met woensdag 31 augustus 2016.

Deelnemingsformulieren, inclusief 4 drankbonnen, zijn te verkrijgen in Eetcafé DE MART en in het kantoor TOERISME  in het gemeentehuis aan 6 euro per formulier.

Je zal kunnen genieten van een rustig parcours over goed berijdbare wegen, waarin de mooie natuur van onze contreien een hoofdrol kreeg.

De route is 28 km lang. We vertrekken aan het Toerisme-kantoor en via het Hoekeinde belanden we in Zondereigen, het Bels Lijntje is ook weer van de partij en via het Vennengebied en Koekhoven rijden we terug naar ons vertrekpunt. Geniet van de prachtige natuur, bewonder de vele vogels en … vergeet niet de 15 vragen op te lossen en de 20 foto’s te zoeken onderweg.

Een tip: de te zoeken foto’s zijn in kleur te zien achter het raam van de foyer in de hoek van het Gemeenschapscentrum en Eetcafé De Mart.

Tijdens de rit kan je af en toe ook even relaxen op een terras hier en daar. Bij je deelnemingsformulier ontvang je een aantal drankbonnentjes die je hiervoor kan gebruiken. Achteraan op je routeblad vind je alle zaken die onze zoektocht sponsoren en ook hun openingsuren. Geniet ervan !

Noteer je antwoorden steeds correct en duidelijk leesbaar. Dubbele antwoorden en doorhalingen worden door de jury onherroepelijk als fout aangerekend. Lees voor je vertrek ook even het reglement door.

Gelieve de ingevulde formulieren tijdig – ten laatste woensdag 31 augustus – in de daartoe bestemde bus te steken in Eetcafé De Mart of in het Toerismekantoor. Let wel op de openingsuren.

De oplossing, de uitslag en de prijzen zijn vanaf 10 september beschikbaar in Eetcafé De Mart. Ze zullen ook verschijnen in Fanfare-Echo, De Nieuwe Spetser en op de website van onze fanfare www.fanfaresw.be.

Maak er weer een gezellige uitstap van en  … veel succes !!!