Toneelkring Het Heidebloempje presenteert:

Vagabondia

Landlopen door de tijd…

Vagabondia 1 Vagabondia 2 Vagabondia 3

Als het over de landlopers gaat, is het Gevangenismuseum nooit ver uit de buurt. Zij kozen ervoor om dit jaar in oktober een tentoonstelling te houden over “Landlopersverhalen” over de ‘criminele loopbaan’ van de vagebondeer, vroeger en later.

Maar verhalen duiken ook op in een toneel en in een boek.

Zo kwam er een samenwerking tot stand met de bekende auteur en VRT journalist Louis Van Dievel. Hij legt nu de laatste hand aan een boeiend boek over de landlopers van Merksplas. De publicatie ervan zal doorgaan op 27 augustus 2016.

Zo kwam er ook opnieuw een samenwerking tot stand met Toneelkring Heidebloempje. Met veel trots stellen zij hun gezamenlijke najaarsproductie voor! Jawel, u leest het goed! Twee verenigingen met kennis van zaken op hun eigen vakgebied, die samen een uniek project willen verwezenlijken…

Alle informatie kan u terugvinden in de uitnodiging van Vagabondia, die u hieronder kan bekijken!

Downloaden (PDF, 58KB)